среда, 29. јул 2015.

Zašto ne bi trebali koristiti PayPal, nikada!
 » Alatkservisie i servisi



Trenutno, PayPal omogućava prijem novca i u Srbiji. Zvaničnog obaveštenja o tome još uvek nema, ali servis funkcioniše, što su potvrdili i korisnici.
Mi vam donosimo 6 razloga zašto ovaj servis nikad ne bi trebali koristiti.

1. Zato što ga apsolutno niko u svetu ne koristi.

paypal-korisnici
PayPal danas ima 143 miliona registrovanih naloga, dostupan je na više od 190 tržišta i podržava plaćanje u 25 valuta.

2. Zato što nije bezbedan.

paypal-bezbednostKada plaćate putem PayPal-a vaše informacije ostaju poverljive (koristite samo e-mail adresu pomoću koje ste registrovali svoj nalog), što znači da možete da kupujete na internetu bez bojazni da će neko doći do vaših finansijskih podataka.

3. Zato što jednostavno volite da čekate u redovima.

paypal-cekanje-u-redovima
Pomoću PayPal-a, korisnici mogu prebacivati novac na račune drugih korisnika ovog servisa, plaćati na mnogobrojnim internet web stranicama i vršiti kupovinu na eBay aukcijama.

4. Volite skrivene troškove

paypal-provizije
Da li ste se našli već u situaciji da zbog određenih usluga banka zaračunava troškove o kojima ranije niste bili jasno informisani? Ja jesam. PayPal je transparentan što se provizija tiče i funkcioniše na osnovu WYSIWYG (What-You-See-Is-What-You-Get) sistema.

5. Zato što više volite fakturisati ručno.

faktura-online
PayPal Invoice System je pravo olakšanje za sve freelancere. Olakšaće vam obradu mnogih faktura, povećaće vam efektivnost i uštedeće vam mnogo vremena.

6. Draža vam je cepanica nego kompjuter.

cepanica-umesto-robe
Svi se sećamo ovog famoznog slučaja. PayPal-ova Politika zaštite kupaca (Buyer Protection Policy), vam omogućava da do 45 dana nakon plaćanja neke usluge ili robe podnesete žalbu ukoliko roba koju ste poručili ne stigne na vašu adresu, ili ukoliko se ono što ste dobili značajno razlikuje od onoga kako je opisano prilikom kupovine.
Koji je vaš razlog da nikad ne koristite ovaj servis?

Нема коментара:

Постави коментар